Bouw & Industrie

Binnen de bouw- en industriesector zijn organisaties altijd op zoek naar moderne technieken om het bedrijf te laten groeien en de concurrentie voor te blijven. Binnen de bouw is bijvoorbeeld kenmerkend dat medewerkers altijd onderweg zijn. Van een werkplaats tot een bouwlocatie of kantoor; op iedere plek wordt gewerkt in de bouw. TendenZ IT biedt de ideale cloudwerkplek die meedenkt met de medewerkers in de bouw. Op welke locatie er ook gewerkt wordt, alle software, documenten en bestanden zijn beschikbaar op één centrale plek. Hierdoor beschik je altijd over de juiste informatie, waar je ook bent.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS IT-CHECK AAN

Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-Check aan, je zult verbaasd zijn over de uitkomst!


Veilig bestanden uitwisselen binnen je bedrijf

De bouw- en industriesector bestaat uit een enorme hoeveelheid werknemers. Productiebedrijven, hoveniers, landbouw, aannemers, schadespecialisten en timmermannen, iedere branche zoekt naar de maximale flexibiliteit met een zo veilig mogelijke gegevensuitwisseling. TendenZ IT biedt de beste beveiliging van de cloudwerkplek tegen digitale gevaren. Met ons securitypakket is je bedrijf op iedere locatie even goed bestand tegen ransomware, anti-malware en virussen. Bovendien zorgen wij er altijd voor dat de software en systemen up-to-date zijn. Ben je vergeten om belangrijke informatie over een project op te slaan? Dankzij ons driedubbele back-upsysteem is dit geen enkel probleem.

Sneller, goedkoper en overzichtelijker met VoIP

Naast een cloudwerkplek is VoIP een must voor een soepel verlopende bedrijfsvoering. Zo is bellen via het internet goedkoper, hoeven er voor uitzendkrachten geen nieuwe telefoons te worden aangeschaft en hoeven chauffeurs geen telefoonkosten te declareren. Met VoIP stel je ook eenvoudig in wanneer je bereikbaar bent. De app zorgt er vervolgens voor dat de telefoon automatisch doorschakelt naar de voicemail of een collega. Meer weten over een stabiele internetverbinding voor het bedrijf? Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

HEB JE EEN VRAAG?

Ga naar de contactpagina.


ONZE PARTNERS