Efficiënt
Lagere kosten
Altijd up-to-date
Schaalbaar

Het nieuwe werken!

“Het Nieuwe Werken”, wie hoor je er tegenwoordig niet over. Maar wat is “het Nieuwe Werken” nu eigenlijk? Met het Nieuwe Werken bepaalt de medewerker zelf hoe, waar en wanneer hij werkt. Of het nou op kantoor, vanuit huis, onderweg of vanuit het buitenland is, het Nieuwe Werken is effectiever, efficiënter maar vooral plezieriger voor zowel het bedrijf als de medewerker. Daarnaast is er geen groot kantoorpand meer nodig, wat kostenbesparend is, net als reiskosten waarop je bespaart.

“Het Nieuwe Werken maakt gebruik van internet. Om hiervan veilig gebruik te kunnen maken, is het van belang dat je IT-afdeling en de (online)- beveiliging op orde is, om veiligheidsrisico’s als virussen en gegevensdiefstal te voorkomen. Daar niet iedereen hierin thuis is, regelen wij dit graag voor je. TendenZ IT is hierin gespecialiseerd, we dragen graag bij aan het toepassen van een veilige manier van het Nieuwe Werken binnen jouw bedrijf.

Online werkplek GRATIS proberen!

Wil je onze Online werkplek gratis uitproberen? Dé oplossing voor bedrijven met meerdere vestigingen, of medewerkers die vanuit huis werken of veel onderweg zijn. Zolang er een internetverbinding is kan er gewerkt worden!

 
 

Met welke cloudoplossingen kunnen wij jou helpen?

Online Werkplek combineren met ACT

Met een Online Werkplek & Act! beschik je over je volledige kantooromgeving in de cloud. Waar het simpel gezegd op neerkomt is dat je, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met je eigen bureaublad. Overal toegang tot je documenten en softwareapplicatie. Daarnaast kan TendenZ je volledig ontzorgen op het gebied van IT waardoor onderhoud, updates en licentiekosten verleden tijd zijn. Kijk op Tendenz.nl