Financiën & Economie

De financiële sector beweegt snel en vraagt om flexibele oplossingen binnen het bedrijf om mee te groeien. Een steeds grotere groep organisaties stapt daarom over naar werken in de cloud. Niet alleen levert dit een aanzienlijke kostenbesparing op, ook zorgt dit voor gebruiksgemak, aangezien alle documenten voor het gehele bedrijf op één locatie aanwezig zijn. Zorgen om beheer en onderhoud zijn hierdoor ook vrijwel verleden tijd. TendenZ IT biedt je de mogelijkheid om te werken in de cloud met Windows 10, maar dan op een nog snellere en veiligere wijze dan gebruikelijk dankzij onze geavanceerde IT-toepassingen.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS IT-CHECK AAN

Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-Check aan, je zult verbaasd zijn over de uitkomst!TendenZ IT voor een veilige cloudomgeving

De grote hoeveelheid data en de vertrouwelijke informatie binnen de financiële sector zorgen ervoor dat de financiële sector nauw samenwerkt met IT. Zo mag het gebruiksgemak van de cloud niet ten koste gaan van de veiligheid van bedrijfsgegevens. TendenZ IT biedt daarom vooruitstrevende beveiliging aan om de cloudwerkplek te beschermen tegen digitale gevaren. Onze cloud speelt in op de eisen van de financiële sector, waardoor je bedrijf beschermd is tegen ransomware, antimalware en virussen. Alle applicaties vind je in één dashboard, waar je met één klik terecht kunt bij alle online programma's.

Voorkom datalekken binnen het bedrijf

De financiële sector had de twijfelachtige eer om in 2019 op de tweede plek te staan als het gaat om de meeste datalekken. Datalekken ontstonden vooral door menselijke fouten. Daarom is het essentieel dat bedrijven de juiste rechtenstructuur voor het personeel gebruiken waar het gaat om de informatiebeveiliging. TendenZ IT denkt mee en ondersteunt je bedrijf bij het beschermen van bedrijfsgegevens. Onderweg naar een project en per ongeluk vergeten belangrijke gegevens te bewaren? Dankzij ons driedubbele back-upsysteem is dit geen enkel probleem. Neem nu contact met ons op voor stabiele IT-toepassingen binnen jouw bedrijf.

HEB JE EEN VRAAG?

Ga naar de contactpagina.


ONZE PARTNERS