Development

Wat je van ons als bedrijf mag verwachten, is dat we succesvolle websites, (web)applicaties en slimme online oplossingen ontwikkelen voor jouw bedrijf. Wat begint met een idee, leidt vaak tot creatieve en slimme weboplossingen.

Door jarenlange ervaring kennen we de kneepjes van het vak. Hierbij weten we de beste resultaten voor onze klanten te behalen en hoe we slimme systemen kunnen ontwikkelen, omdat we weten wat wel of niet werkt. Daar geven wij ook een duidelijk advies in. Alleen met een goed advies helpen we onze klanten verder. Daarbij leggen we de lat graag hoog. Gaan steeds een stapje verder. We zijn er dan ook klaar voor jouw organisatie beter te positioneren in de online IT-wereld!

Onze kernactiviteit is het meedenken, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van (webbased) applicaties. Hierbij kun je denken aan websites en portals, maar tevens aan intranetapplicaties, desktopsoftware, add-ons voor Act! CRM en andere maatwerksoftware.


Onze strategie

Tijdens een maatwerktraject denken wij graag sámen met jou mee naar wat nu de beste en haalbaarste oplossing is. Daarbij laten we tussentijds ook van ons horen en evalueren we deelfunctionaliteiten, zodat jij te allen tijde inzage hebt in jouw proces. Hierbij maken we een testomgeving klaar waarin je de deelfunctionaliteit kunt testen.


De afdeling Development kan je voorzien in de volgende onderdelen:

  • Maatwerkoplossingen van grafisch design t/m techniek
  • Ontwikkeling van Act! add-ons of andere software
  • Grafisch ontwerp en ontwikkeling van websites en/of e-mailtemplates
  • Content Management System voor jouw website
  • Beheer en onderhoud van jouw website
  • Ontwikkeling van webapplicaties
  • Integratie van webformulieren / webshop met Act! CRM
  • Koppelingen tussen diverse softwarepakketten en/of websites

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

Vaak zien we dat als we dingen goed afspreken en op één lijn zitten, maatwerk goedkoper is dan een mengelmoes standaard oplossingen die vaak tegelijk te veel én te weinig kunnen.

Met maatwerk krijg je precies wat we samen bedenken! Bovendien kun je bij ons per maand betalen en zo de investering spreiden.Bij ons in de cloud - of toch in eigen beheer

TendenZ heeft haar eigen hostingplatform in het QTS Data Hotel Groningen. Daar hebben we alles onder controle en wordt jouw software dagelijks automatisch geback-upt middels managed back-up en ben je door controle ervan verzekerd dat deze gelukt is.

Natuurlijk kunnen wij ook meedenken over maatwerksoftware in jouw eigen beheer, bijvoorbeeld in het bedrijfsnetwerk of elders in de cloud.


Onze webshop sluit precies aan bij onze producten en heeft oplossingen voor de verschillende doelgroepen.
Mark Jousma, Biddle

Door het klantenportaal kunnen wij klanten beter van dienst zijn en informatie op een gebruiksvriendelijke manier uitwisselen.
Remco Polhuis, DuraCert

Meer informatie over maatwerksoftware?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Portfolio Tendenz afdeling Development

WEBSHOP

voor spareparts van machines

KLANTENPORTAAL

 

WERKBONNENPORTAAL

 

NARROWCASTING