Narrowcasting

Heb jij in je bedrijf ontvangstruimtes waar je klanten na hun aankomst wachten op hun afspraak?

Dat zijn de ideale situaties om wachtende (potentiële) klanten te informeren over nieuwtjes over het bedrijf, of personeel in de kantine over interne aangelegenheden zoals wanneer het bedrijf dicht is, wie er jarig is etc.Wat is Narrowcasting?

Een televisie-uitzending kan iedereen ontvangen, vandaar dat dit broadcasting genoemd wordt. Met narrowcasting-uitzendingen bedien je een smaller (narrow) publiek, zoals in de hierboven geschetste situaties. Wij gebruiken het open source en multichannel CMS MODX, i.c.m. de plug-in ‘DigitalSignage’. Hiermee kun jij eenvoudig uitzendingen maken en beheren, en kunnen wij zorgen dat die de look en feel van jouw bedrijf uitstralen.Hoe werkt het?

Met mediaspelers, slides en uitzendingen. Binnen DigitalSignage maken wij allereerst een of meerdere mediaspelers aan. Dit zijn eigenlijk de tv’s waarop je de uitzendingen wil hebben draaien, en aan elke tv zit een mediaspeler (een Intel Computestick) gekoppeld die gekoppeld is aan de door ons aangemaakte mediaspeler.

Vervolgens maak jij slides aan. Een slide kan zijn:

  • Opgemaakte tekst met een afbeelding
  • Alleen een afbeelding
  • Alleen tekst
  • Een YouTube- of Vimeo-video
  • Het weerbericht
  • Een nieuwsitem, automatisch gestreamd vanuit een RSS-kanaal van een nieuwszender (bijv. nu.nl)

Verder kan je hierbij aangeven of de slide fullscreen moet zijn of niet (bij niet-fullscreen staat er een balk in beeld met het bedrijfslogo en de klok, hoe lang de slide getoond moet worden en of er een nieuwsticker onderin beeld weergegeven moet worden.

Als laatste maak je uitzendingen aan. Deze geef je een naam, je kent een aantal slides toe en je plant ze in voor een of meerdere mediaspelers, tussen een van/tot datum en tijd. Zo kun je per mediaspeler een hele planning maken met uitzendingen.


Compleet pakket – aangepast aan jouw bedrijf

Wij zijn er om jou te ontzorgen en leveren het complete pakket: de hardware, de montage, de software, het in de presentatiestijl verwerken van de huisstijl van jouw bedrijf, de training in het gebruik van de software.

Jij hoeft je alleen maar te bekommeren om de inhoud: narrowcasting uitzendingen maken en inplannen.

Voor een bedrag vanaf €75,- per maand heb je één tv hangen, één presentatietemplate en een online omgeving waarop jij kan inloggen en je presentaties beheren.
 


Meer informatie over narrowcasting?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 
Narrowcasting TendenZ IT

Voorbeeld

 

ONZE PARTNERS