TendenZ, jouw IT- & CRM-partner

Wij zijn TendenZ, jouw IT- & CRM-partner die je ondersteunt, die meedenkt en de tools biedt voor de verdere groei van je organisatie. Wij hechten veel waarde aan korte communicatielijnen en vaste contactpersonen met de juiste expertise om jou verder te helpen.

Wij beschikken over gecertificeerde consultants, CRM-adviseurs en gedreven software-developers die je kunnen bijstaan vanaf inventarisatie tot aan het volledig aanpassen van jouw bedrijfsprocessen.TendenZ IT

TendenZ is jouw ervaren IT-partner die je adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al je automatiseringsvraagstukken. Al sinds 1997 heeft TendenZ zich gericht op het aanbieden van een uitgebreid pakket IT-diensten.

Zo kunnen wij jou bijvoorbeeld een compleet virtueel bureaublad aanbieden (Remote Desktop Online), gehost in het QTS Data Hotel Groningen dat de beste veiligheid, prestaties en betrouwbaar biedt. Geïnteresseerd in meer informatie of de mogelijkheden? Klik dan hier.

TendenZ Act! CRM

Wij beschikken als enige Act! CRM-partner in de Benelux over het hoogste Act! Diamond Business Partner-niveau en daar zijn we trots op. Daarnaast hebben wij ook de Act! Certified Hosting-status en Training Center-status zodat wij je volledig kunnen ondersteunen. Door onze hechte samenwerking met Swiftpage (Act! CRM-producent) kan je ervan op aan, dat je investering in door ons geleverde oplossingen wordt ondersteund door deze toonaangevende leverancier van business management software en services voor het midden- en kleinbedrijf. Niet voor niets zijn er meer dan 6 miljoen Act! CRM gebruikers in meer dan 100 landen.

TendenZ Development

Wij hebben de beschikking over ervaren software-developers die je kunnen helpen bij praktisch alle integraties met externe applicaties, die (klanten-, support-, werkbonnen-)portals naar wens kunnen bouwen, bijvoorbeeld geïntegreerd met Act! CRM of die kunnen helpen met specifieke maatwerkprojecten. Interesse in meer informatie? Lees meer.

Dat is in een notendop wie wij zijn, maar wij zijn natuurlijk zeer benieuwd naar jouw verhaal.

DE GRATIS IT-CHECK VAN TENDENZ

Heb jij de afgelopen tijd last gehad van hardnekkige virussen of die vervelende spam? Is je netwerk ook zo traag? Heb je vaak last van vastlopers? Of wil je ook weten hoe het met je huidige netwerk is gesteld? Hiervoor biedt TendenZ IT jou de gratis IT-check.

Aan de hand van de door jou ingevulde IT-check nemen wij contact met je op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een 2 uur durende IT-check.

Meer informatie over onze diensten?

 
 

ONZE PARTNERS