Preventief beheer

Om storingen te voorkomen en alle onderdelen van het netwerk te controleren, voeren we naast remote beheer ook preventief beheer en onderhoud op locatie uit. Met preventief beheer voorkomen we storingen binnen het netwerk en zorgen we ervoor dat alle apparatuur voorzien is van de nieuwste firmwareversies en updates. Bij het bezoek worden ook gebruikersvragen behandeld, geven we advies voor eventuele verbeteringen binnen het netwerk en blijven we met je in contact rondom de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT binnen de organisatie.

Hierbij krijg je de beschikking over een vaste consultant die periodiek langskomt op locatie voor onderhoud, advies en de ontwikkeling van de IT-omgeving. Door te werken met een vaste consultant, functioneren wij als verlengstuk van je organisatie op het gebied van IT.

Het is mogelijk om het complete beheer en onderhoud door ons te laten uitvoeren, maar ook ondersteuning of toevoeging van extra kennis voor een interne IT-afdeling is mogelijk.

Vraag direct een gratis IT-check aan!

Doe de vrijblijvende IT-check van TendenZ en kom er achter wat jouw organisatie kan besparen met onze hulp!
Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-check aan. Je zult verbaasd zijn over de uitkomst!

 
 
 

Preventief beheer wordt aan de hand van een Service Level Agreement tegen een gereduceerd uurtarief in verschillende vormen aangeboden.

 
Hierbij denkende aan:
  • Volledig beheer op locatie
  • Volledig beheer op locatie in combinatie met remote beheer
  • Volledig beheer op locatie in combinatie met remote beheer, managed werkplek- en serverbeheer
Met een Service Level Agreement in de vorm van een strippenkaart heb je recht op:
  • Vaste IT-consultant
  • IT-servicedesk
  • Remote beheer
  • Gereduceerd uurtarief
  • Geen voorrijkosten binnen een straal van 100 kilometer
 
Wanneer je aan het eind van het jaar nog niet alle uren van de strippenkaart hebt gebruikt, dan heb je de mogelijkheid om deze uren mee te nemen naar het nieuwe jaar.
 

ONZE PARTNERS