Transport & Logistiek

De medewerkers in de transport en logistiek zijn bijna op iedere plek werkzaam; op kantoor, onderweg of in het magazijn. Iedere sector en elke afdeling functioneert met zijn eigen programma's, waarbij alle data actueel moeten zijn. Om het dagelijkse werk foutloos te laten opereren, is een gesmeerde samenwerking tussen de verscheidene afdelingen essentieel. De cloudwerkplek van TendenZ IT zorgt ervoor dat realtime informatie wordt uitgewisseld voor het volledige bedrijf.

De juiste beveiliging voor je bedrijf

Binnen de veelomvattende logistieke en transportsector wordt dagelijks gewerkt met bedrijfsgevoelige informatie en persoonsgegevens. De beveiliging van de cloudwerkplek is daarom van essentieel belang. TendenZ IT levert het juiste beveiligingspakket, zodat op iedere plek even veilig kan worden gewerkt. Met dit beveiligingspakket is het bedrijf beschermd tegen antimalware, ransomware en virussen. Uiteraard zorgen onze medewerkers ervoor dat alle software en systemen up-to-date zijn. Ben je per ongeluk gegevens kwijtgeraakt? Dankzij ons driedubbele back-up systeem is dit geen enkel probleem.

Tijd- en kostenbesparing met VoIP

Om iedere stap van het proces binnen de logistiek perfect op elkaar aan te laten sluiten,, is naast een cloudwerkplek met VoIP de ideale IT-oplossing. Op deze manier is bellen en schakelen binnen het bedrijf nog eenvoudiger. Bovendien levert bellen via internet een flinke kostenbesparing op. Daarnaast is VoIP bij werk met uitzendkrachten ideaal, aangezien er geen nieuwe telefoons nodig zijn. Bellen verloopt namelijk door middel van een app. Ook hoeven chauffeurs geen telefoonkosten aan te geven.

Een stabiele internetverbinding

De basis van iedere organisatie start met een solide internetverbinding. Vooral met alle toepassingen die tegenwoordig nodig zijn binnen een bedrijf, is goed en snel internet een must. Van kassasystemen en telefoneren tot camerabewaking en werken in de cloud. TendenZ IT denkt mee met de verdere groei van je bedrijf. Neem nu contact op voor meer informatie.

HEB JE EEN VRAAG?

Ga naar de contactpagina.


ONZE PARTNERS