Waarom bij TendenZ werken?

Hoe het er echt aan toegaat bij TendenZ, ontdek je pas als je een keertje bij ons langskomt. Heb je nog een duwtje in de rug nodig? Dan zetten we het even voor je op een rij: vijf redenen waarom TendenZ dé plek is voor jou.


1. Goede arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Flexibele werktijden. Een dagje thuiswerken? Ook dat is geen probleem.


2. Feesten, borrels en andere activiteiten

Work hard, play hard. Werken is leuk, maar ontspannen is ook belangrijk. Het teamgevoel vinden we belangrijk binnen TendenZ. Neem deel aan een gezellige borrel, sportdag, personeelsfeest of andere activiteit.


3. Veel opleidingsmogelijkheden

Onze medewerkers zijn het hart van de organisatie en wij zijn zo goed als onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen, bieden wij de mogelijkheid om verschillende vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen te volgen.


4. Reisvergoeding of bedrijfsauto

Kom je met het openbaar vervoer? Dan vergoeden wij een deel van je abonnement. Afhankelijk van je functie kun je daarnaast deelnemen aan onze leaseregeling.


5. Je lunch is geregeld

Elke dag is de tafel gedekt met vers brood en beleg. Na het lunchen even ontspannen met een potje tafeltennis, wandeling of retro potje gamen.


VacaturesIT-consultant

Een afwisselende functie met vrijheid, binnen een team van professionals, waarin eigen inbreng en ideeën worden gewaardeerd en je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen.Developer/software-ontwikkelaar

In verband met de groei van TendenZ zijn wij opzoek naar een developer/software ontwikkelaar die ons team komt versterken. Ben jij de developer/software ontwikkelaar die we zoeken?CRM-consultant

Een afwisselende functie met vrijheid, binnen een team van professionals, waarin eigen inbreng en ideeën worden gewaardeerd en je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en opleidingen te volgen.