Wat is werkplekbeheer?

Onder werkplekbeheer wordt verstaan het op afstand beheren, updaten, beveiligen en monitoren van werkplekken van zowel de hardware als de software en waar nodig ondersteuning bieden op locatie.


Modern werkplekbeheer zorgt ervoor dat de medewerkers niet meer gestoord worden tijdens het werkproces doordat er beheer plaats moet vinden. Door efficiënt om te gaan met beheer en onderhoud, scheelt dit geld en tijd.


Een bedrijf kan bestaan uit diverse werkplekken zoals vaste werkstations, laptops of tablets. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de apparatuur betrouwbaar is en je zo min mogelijk te maken hebt met storingen.

Hoe werkt werkplekbeheer?

Afhankelijk van de keuze van het pakket, basis, standaard of uitgebreid, beheren wij je IT-omgeving en controleren wij dagelijks de status van je IT-infrastructuur op onder andere updates, vrije schijfruimte, rendement, antivirus, malware, back-ups en beveiligingszaken. Dit proces werkt geheel geautomatiseerd waardoor de medewerker geen hinder ondervindt tijdens het werkproces. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over back-ups, updates en beveiliging.

Meer informatie over all-in-one IT?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Voordelen werkplekbeheer