Zorg & Welzijn

De zorg opereert in een veld waarbij steeds vaker de grenzen van traditionele taken verschuiven en vervagen. Zorg wordt overgedragen aan de burger (e-health) en er creëren zich netwerken met andere zorgaanbieders binnen de gehele zorgketen. Bovendien neemt de drukte binnen de zorg toe door vergrijzing. De vele handelingen leiden ertoe dat in de zorg met talrijke systemen wordt gewerkt en in al deze toepassingen moet worden ingelogd. TendenZ IT wil het zorgpersoneel ontlasten met strategische IT-applicaties die een bijdrage leveren aan de kwaliteit, veiligheid en beheersbaarheid van de zorg.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS IT-CHECK AAN

Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-Check aan, je zult verbaasd zijn over de uitkomst!Een veilige cloudwerkplek binnen de zorg

Van fysiotherapeuten tot de jeugdzorg, van de ouderen- en thuiszorg tot tandartsen; de zorg vormt een veelomvattende groep van zorgprofessionals die allen één overeenkomst hebben, namelijk dat zij dagelijks werken met zeer persoonsgevoelige informatie. De beveiliging van de cloudwerkplekken is daarom essentieel. TendenZ IT ondersteunt bij het beschermen van de patiënten en voorkomt datalekken. Met de beste software die altijd up-to-date is, is de zorginstelling beschermd tegen antimalware en virussen. Hierbij zorgen wij ervoor dat het verliezen van patiënteninformatie uitgesloten is door middel van onze 3-2-1 back-up.

Vereenvoudig de zorg en bespaar tijd

De IT-applicaties van TendenZ IT leiden tot een ontlasting van het zorgpersoneel. Zo hoeven de medewerkers slechts één keer in te loggen in de çloud en stel je met VoIP gemakkelijk keuzemenu's in om de bereikbaarheid van zorginstanties te versoepelen. Naast een tijdsbesparing en een lagere werkdruk voor het zorgpersoneel, ervaart de patiënt op deze wijze een prettige bereikbaarheid. Doordat bovendien door middel van een internetverbinding wordt gebeld, levert dit een kostenbesparing op. Benieuwd hoe onze IT professionals de verdere groei van jouw zorginstantie kunnen ondersteunen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

HEB JE EEN VRAAG?

Ga naar de contactpagina.


ONZE PARTNERS